TREFZEKER BEGELEIDEN

Wilt u een woning aankopen of heeft u zojuist uw droomhuis gekocht? Voor de hypotheek bent u bij Kok & Van Asselt Hypotheken aan het juiste adres. Want als u kiest  voor Kok & Van Asselt Hypotheken krijgt u de financiële expertise van Van Asselt Financieel Adviesbureau in combinatie met de kennis en kunde van Kok & Heijkamp Makelaars, specialisten als het gaat om de woningmarkt in Nunspeet, Elspeet en omgeving.

Kok & Van Asselt Hypotheken begeleidt u optimaal en trefzeker als het gaat om de aankoop van een nieuwe woning, het doorstromen naar een volgende woning en ondersteuning bij complexe situaties als echtscheidingen of het structureren van uw financiële situatie.

Een hypotheek afsluiten gaat verder dan het regelen van ‘een zak geld’. Naast het bespreken van voorwaarden en rentes besteden wij veel aandacht aan het beschermen van uw positie en uw vermogen en aan alle fiscale wet- en regelgeving rondom het bezit van de eigen woning. Door onze uitstekende contacten met notarissen, advocaten en fiscalisten kunnen wij u hierin optimaal begeleiden.
 

POSITIE EN TARIEVEN

Maatwerk is ons motto. Dat geldt voor ons advies, maar ook zeker voor onze tarieven: die worden altijd afgestemd op de complexiteit en hoeveelheid werk van de opdracht. Banken hanteren vaak vaste tarieven, maar het advies zal altijd leiden tot verkoop van eigen producten. Ten opzichte van de grote ketens kunnen wij zeer concurrerende tarieven hanteren, aangezien wij geen grote en dure organisatie in stand hoeven te houden.

Benieuwd geworden? Neem contact op en maak een afspraak; onder het genot van een kop koffie kunnen we de mogelijkheden bespreken. Zo’n eerste gesprek is uiteraard kosteloos. 

Nunspeet    •    T (0341) 467 007    •    info@kok-vanasselt.nl
in samenwerking met Kok & Heijkamp makelaars
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio