ÉÉn plus ÉÉn is drie

Steeds meer mensen vragen ons naar een goede hypotheekadviseur en daarom werd het voor Kok en Heijkamp Makelaars tijd om intensief te gaan samenwerken met Van Asselt van het gelijknamige financieel adviesbureau. Januari 2014 startte Kok & Van Asselt Hypotheken.

vertrouwensband

Jan van Asselt: “Martin en ik kennen elkaar nu ongeveer elf jaar, vanaf de beginperiode van Kok & Heijkamp. In de loop der jaren hebben we al verschillende keren samengewerkt, maar we hebben dat nooit uitgebouwd en officieel vormgegeven. Nu vonden we het tijd om deze samenwerking verder op te zetten en nadrukkelijk te presenteren.
Martin: “In deze wat stroeve woningmarkt merk je dat mensen behoefte hebben aan echt gedegen, persoonlijk hypotheekadvies. En wie kan dat beter geven dan een onafhankelijk hypotheekadviseur? Een onafhankelijk adviseur hoeft geen eigen producten af te zetten, maar zal op zoek gaan naar het beste product uit het totaalaanbod. Hij selecteert de juiste geldverstrekker en doet dat niet alleen omdat deze nu eenmaal het laagste rentetarief hanteert. Nee, naast een laag rentetarief zijn meer zaken belangrijk. De hoogte van de verzekeringspremie, de voorwaarden omtrent vervroegd aflossen etc. En dat is service en meerwaarde die wij aan mensen willen leveren.”

Op de vraag waarom Kok & Heijkamp juist met Jan wil samenwerken, antwoordt Martin: “Ik weet van hem dat hij gedegen werk levert en een enorme hoeveelheid vakkennis heeft, hij knokt nog voor klanten en zit er bovenop.” Het feit dat Martin en Jan dezelfde bedrijfsfilosofie hanteren, staat garant voor een gedegen dienstverlening. Jan legt uit: “We hebben beiden integriteit hoog in het vaandel staan.

 

kok-en-heijkamp

Nunspeet    •    T (0341) 467 007    •    info@kok-vanasselt.nl
in samenwerking met Kok & Heijkamp makelaars
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio